CNC-verspaningswerken

Als hedendaagse metaalbewerker beschikken wij over een uitgebreid en modern machinepark bediend door ervaren vakmensen. U kan bij ons terecht voor al uw verspaningswerken zoals draaien, frezen, spiebaantrekken, draadvonken en slijpen. Onze CNC–machines zijn uitgerust voor het verspanen van stukwerk tot kleine en middelgrote series in diverse materialen zoals staal, aluminium, RVS en kunststof. Verspaningswerken die kaderen in een totaalproject dat wij voor onze klanten bouwen, is een van onze sterkste punten.

CNC-Draaien

Ons machinepark bestaat uit moderne CNC-draaibanken van uiteenlopende configuraties en afmetingen lopende van 2-assige machines met al dan niet aangedreven gereedschappen tot en met een 5-assige Integrex I400 voor de meest complexe onderdelen.

CNC-Draaien

CNC-Frezen

Wij beschikken over diverse verticale machinecenters, bedfreesmachines en machines met beweegbare kolom van zowel Mazak als Soraluce dewelke zijn uitgerust met opties zoals een CNC-gestuurde draaitafel, haakse freeskop, interne koeling en orthogonale freeskop. Dit biedt ons de mogelijkheid tot het bewerken van kleine tot zeer grote en complexe onderdelen. Vooral het machinaal bewerken van grote machineframes en lasconstructies is een van onze specialiteiten.

CNC-Frezen

Spiebaantrekken

Voor het aanbrengen van doorlopende spiebanen in uw onderdelen gebruiken wij onze CNC-spiebaantrekmachines en brootspersen.

Spiebaantrekken

Draadvonken

Met onze draadvonkmachine van Mitshubishi bewerken wij uw meest complexe onderdelen. Deze machine is uitermate geschikt voor het snijden van harde, delicate en nauwkeurige werkstukken met een oppervlakteruwheid tot 1,5 micrometer. Ook het snijden onder hoek valt binnen onze mogelijkheden.

Draadvonken

Nood aan CNC-verspaning of wil uw weten wat Pollers voor u kan betekenen?”

Vraag uw gratis offerte aan

Een specifieke vraag over maatwerk?
Contacteer ons