Laswerken

Voor al uw laswerken zijn wij als professionele partner gespecialiseerd in het lassen van kleine tot zeer grote constructies in diverse materialen zoals staal, aluminium en RVS. Onze gecertificeerde lassers, opgeleid in verschillende lastechnieken (MIG/MAG/TIG), zijn bedreven in het samenstellen en aflassen van uw lasconstructies zoals balken, chassis, structuren en machineonderdelen.

Unieke lastafels tot 14 meter lang en de jarenlange ervaring van onze lassers, laten ons toe de meest complexe structuren en grote onderdelen samen te stellen. Hierdoor kan u in ons atelier terecht voor zowel stuk- en seriewerk.

Voor serielaswerk schakelen we onze lasrobot in. Met een perfecte herhaalnauwkeurigheid wordt een constante laskwaliteit verzekerd tegen een hoog tempo. De lasrobot is uitgerust met twee gestuurde manipulatietafels waarbij een extra rotatie-as voor tal van mogelijkheden zorgt. Onze knowhow in combinatie met een uitgebreid machinepark stelt ons tevens in staat de meest complexe lasmallen en kalibers te maken.

Wilt u een beroep op ons laswerk of ons inschakelen voor een totaal metaalbewerkingsproject?
Contacteer één van onze medewerkers